Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Сектор за информационо-комуникационе технологије

2015 - 2017.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

РЕЗЕРВИСАЊЕ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
Почев од 8. 5. 2017. године, обавезно је издавање резервације места из станице Београд за путнике у међународном саобраћају.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

Саобраћај међународних возова, према Солуну, Софији и Истанбулу, у летњој сезони


Београд,  26. 5. 2017. год.Због повећаног интересовања путника, од 1. јуна 2017. године, почеће да саобраћају међународни возови према: Солуну, Софији и Истанбулу, према следећем реду вожње.


• Воз “Hellas”, на релацији: Београд - Солун - Београд, полазиће из Београда у 18:35, а из Солуна у 18:30 часова. Због грађевинских радова на пругама грчких железница, у саставу овог воза неће бити кола за превоз праћених аутомобила. На деоници пруге: Ђевђелија - Солун, и обрнуто, путници ће се превозити аутобусима - у организацији грчких железница.


• Воз „Балкан“, на релацији Београд - Софија - Истанбул,  полазиће из: Београда у 09:25, а из Софије у 21:00 часова. Воз стиже у Истанбул (Sirkeci) у 08:00 часова. У обрнутом смеру, воз ће полазити из Истанбула (Sirkeci) у 21:30, а из Софије у 08:43. Воз стиже у Београд у 18:33 часова. На деоници пруге Истанбул (Sirkeci) - Halkali, путници ће се превозити аутобусима - у организацији турских железница.


• Локални међународни воз на релацији Димитровград - Софија - Димитровград, полазиће из Димитровграда у 11:55, а из Софије у 12:45 часова.


"Србија Воз" а.д. путницима жели срећан пут!