Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Сектор за информационо-комуникационе технологије

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

Привремена измена саобраћаја возова на прузи Београд - Суботица - државна граница


Београд,  10. 11. 2017. год.


„Србија Воз“ a.д. обавештава кориснике својих услуга да ће због радова између службених места Врбас и Ловћенац, дана 11.11.2017.године у периоду од 04.05 часова до 09:40 часова  доћи до привремене измене  саобраћаја возова.


Брзи воз  који полази  из Суботице за Нови Сад  у 03:34 часова, саобраћаће на релацији Суботица -Бачка Топола  и  Врбас -Нови Сад, као и брзи воз који из Новог Сада полази  за Суботицу у 07:53 часова саобраћаће на релацији  Нови Сад-Врбас и Бачка Топола -Суботица.


Локални воз који полази  из Суботице за Нови Сад  у 07:04 часова, саобраћаће на релацији Суботица -Бачка Топола  и  Врбаса -Нови Сад, као и локални  воз који из Новог Сада полази  за Суботицу у 03:50 часова саобраћаће на релацији  Нови Сад-Врбас и Бачка Топола -Суботица.


За  све путнике на релацији Бачка Топола -Врбас-Бачка Топола, биће организован аутобуски превоз.  


Брзи воз који  полази из  Суботице за  Београд  у 05:30  часова, саобраћаће на релацији Врбас -Београд са поласком у 07:06 часова. За путнике из Суботице биће организован аутобуски сабраћај на релацији Суботица -Врбас.