Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6 ДО 22 ЧАСА.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА

Куповина возних карата путем мобилних уређаја


Београд,  3. 12. 2018. год.


„Србија Воз“ a.д. обавештава кориснике својих услуга да се од данас, 3. 12. 2018. год. возне карте могу купити путем мобилних уређаја. Апликација за продају возних карата под називом „Екарта“ може се бесплатно преузети из Play продавнице (Google PLay).


Преузета апликација омогућава корисницима куповину возних карата преко мобилних уређаја који имају инсталиран Андроид оперативни систем, а ускоро ће апликација бити доступна и на AppStore за кориснике мобилних уређаја са инсталираним iOS оперативним системом.  


Карте купљене путем ове апликације не морају се штампати, већ се чувају у профилу корисника на самој апликацији. Приликом контроле возних карата од стране кондуктера, путник показује возну карту на екрану свог мобилног уређаја, а кондуктер ће исту очитати путем мобилних терминала.


Ова услуга је доступна путницима на релацији Београд Центар - Вршац- Београд Центар, а у наредном периоду биће омогућена на свим релацијама.