Сва права задржана © “Србија Воз" а.д.

Лица до 26 година старости имају право на куповину возне карте која омогућава да се путује месец дана по повлашћеној цени.

КУПИТЕ КАРТУ

ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ

О НАМА

РЕД ВОЖЊЕ

РЕД ВОЖЊЕ ПОСЕБНЕ УСЛУГЕ КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

О НАМА
КОРИСНИЧКИ СЕРВИС: +381 11 360 28 99, ОД 6:00 ДО 22:30 ЧАСОВА.     ---     ЦЕНТАР ЗА РЕЗЕРВИСАЊЕ МЕСТА ЗА ВОЗОВЕ РОМАНТИКА И НОСТАЛГИЈА: 064/829-57-85 И 064/829-57-84.     ---     УСЛЕД ТЕХНИЧКИХ ПРОБЛЕМА, КОРИСНИЧКИ СЕРВИС ПОВРЕМЕНО НЕЋЕ ФУНКЦИОНИСАТИ.
ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

Музејско-туристички воз "Романтика" установљен је 1996. године, са циљем да се у путничком саобраћају љубитељима железнице и туристима понуде атрактивна и романтична путовања сачуваним и рестаурираним гарнитурама воза из тридесетих година прошлог века. Парне локомотиве потичу из 1917, 1922. и 1940. године.

Композиције садрже вагоне I, II и III разреда и вагон ресторан, који пружају несвакидашњи доживљај старих времена. Капацитет воза је око 500 путника. Воз саобраћа од априла до октобра, и то викендом по унапред утврђеном плану. Полазна станица је Београд, или по потреби и нека друга станица у Србији, а једнодневни излети се организују ка градовима у којима се одржавају сајмови, бербе грожђа, фестивали, карневали, спортске игре, итд. Поласци воза усклађују се са туристичким манифестацијама у разним градовима.


Додатне услуге:


Воз "Романтика" може да се изнајми за снимање филмова, ТВ серија, ТВ драма, спотова, реклама, и сл. Осим за туристичке манифестације које се одржавају у разним градовима, воз такође може бити закупљен за посебне туре са тематским садржајима као што су: обилазак доњег града Београда (разгледање тврђаве Калемегдан), новогодишњи воз за децу са Деда Мразом, вожња кроз историју са предавањима и анимацијом, итд. Воз може да саобраћа и као туристички воз до градова у којима се одржавају фестивалски дани, тако да употпуњава туристичку понуду од атрактивног путовања, преко обиласка тих градова, до боравка на фестивалима. Цена закупа зависи од броја путника, одабране дестинације и састава воза.
Индивидуалне и групне посете потребно је најавити минимум 24 часа раније на е-маил: srbijavoz.marketing@srbrail.rs или на број телефона 011/3616-811.


Радно време гараже  која се налази у Булевару Патријарха Павла 8а, за најављене посете је од 08-14 часова радним данима.

ПОЧЕТНА СТРАНИЦА